چرا بادام خیس خورده برای شما مفید است

بادام خیس خورده

خوردن چند عدد بادام خیس خورده ابتدای صبح به کاهش وزن شما کمک می کند. مطالعات نشان داده است که بادام می تواند به چندین روش بر سلامت شما اثر مثبت داشته باشد. خوردن چند بادام خیس خورده در ابتدای روز مزایای زیادی برای شما دارد که در ادامه به مهمترین آنها اشاره می کنیم.

طبق اعلام stylecraze بادام خیس شده از نظر بافت، طعم و مواد مغذی در دسترس از بادام خام بهتر است. در واقع خیساندن بادام کمک می کند تا لایه خارجی بادام نرم شود که باعث آسان تر شدن هضم آن و بهبود شرایط جذب مواد مغذی بادام می شود.

 

فواید بادام خیس خورده چیست؟

گوارش معده را بهبود می بخشد

بادام خیس خورده باعث آزاد شدن لیپاز ( آنزیمی که باعث شکته شدن لیپید) می شود. در نتیجه بر چربی غذا در حال گوارش اثر می گذارد که هضم غذا را راحت تر می کند.

طبق تحقیقات انجام گرفته در دانشگاه کالیفرنیا خیساندن بادام به مدت حدود 24 ساعت می تواند مواد مغذی آن را افزایش دهد.

 

کمک به کاهش وزن

مصرف مدام بادام به صورت آجیل، سوخت و ساز بدن را افزایش می دهد. این افزایش سوخت ساز به کاهش وزن و همچنین رفع خطر چاقی منجر می شود.

علاوه بر این خوردن آجیل باعث افزایش مصرف انرژی بدن می شود که به نوبع خود کاهش وزن را در پی خواهد داشت.

 

باعث بهبود عملکرد مغز می شود

بادام غنی از فنیل آلانین است که میتواند بر عملکرد مغز در بخش های عملکرد و حافظه بهبود ببخشد. علاوه بر این بادام سرشار از ویتامین E  وB6 است. کاهش این ویتامین ها منجر به بیماری آلزایمر می شود، اما بادام خیس خورده می تواند به جلوگیری از این شرایط کمک کند.

 

ممکن است بر سلامت قلب اثرگذار باشد

با توجه به این که بادام منبع خوبی از پروتین گیاهی ، از جمله پتاسیم و منزیم  است که در پیشگیری از بیماری قلبی و عروقی موثر است.

علاوه بر این بادام خیس خورده حاوی فنول و آنتی اکسیدان است که می تواند در جلوگیری از بیماری های قلبی جلوگیری کند.

 

می تواند بر کاهش سطح کلسترول اثر بگذارد

بادام خیس خورده منبع سرشاری از اسید های چرب اشتباع نشده است که می تواند کلسترول بد خون را کاهش دهد. از طرفی مواد معدنی موجود در بادام خیس خورده می تواند در تنظیم فشار خون هم موثر باشد.

 

در درمان یبوست کمک کننده است

بادام منبع غنی از فیبر است که حرکات روده را تنظیم می کند و میتواند در درمان یوبوست اثر داشته باشد.

 

بر درمان سرطان کمک می کند

بادام داری اسید فیتیک است که دارای خواص آمنی اکسیدانی است و میتواند در جلوگیری از بروز سرطان موثر باشد.

 

چگونه بادام را در آب خیس کنیم

بهتر است برای خیس کردن بادام به موارد زیر دقت نظر داشته باشیم

  • بادام ها را در ظرف مناسبی ریخته و مقدار مناسبی از آب را روی آن میریزیم
  • سعی کنید حداقل 8 تا 12 ساعت بادام ها را در فضای آزاد قرار دهید
  • قبل از شروع مصرف حتما بادام را آبکشی کنید
  • در این مرحله می توانید پوست زبر سطح بادام را جدا کنید تا سطح یک دست تری داشته باشید

می توانید بادام های خیس خورده را با معده خالی و یا برای صبحانه برای جذب بهتر مصرف کنید.

شما می توانید بادام خیس خورده را به مدت 5 روز در ظرف در بسته ای که امکان عبور هوا به آن نباشد در یخچال نگهداری کنید.

نکته: نوشیدن آبی که بادام در آن خیس خورده خوب نیست چون حاوی تانن، فیتات و برخی ترکیبات سیانور است.

 

سخن آخر

بادام نیروگاهی است از مواد مغذی و مصرف آن می تواند بر سلامت گوارش، حفظ وزن بدن و جلوگیری از بسیاری از بیماری مختلف اثرگذار باشد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.