- زمان آماده سازی1 ساعت
- زمان پخت30 دقیقه
- برای 2 نفر
1
پاستا رو طبق دستوری که روی بسته نوشته شده آماده می کنیم. این مرحله فوق العاده راحت و جذابه
2
حالا تو این مرحله تابه نسبتا بزرگی رو انتخاب می کنیم و روغن زیتون رو داخل آن می ریزیم.
3
اسفناج ها رو تو همین تابه که روغن زیتون ریخیتم ریز می کنیم و کمی تفت میدیم تا نرم شوند.
4
پوست لیمو ترش ها رو رنده می کنیم و همراه با آب لیمو تازه به موادمون اضافه می کنیم. حالا مخلوطی معطر داریم که عطر بهشت داره.
5
قطعا هر مخلوط معطر که بوی بهشت بده به نمک هم نیاز داره تا مزه بهشتی هم داشته باشه، پس مقدار کمی نمک اضافه می کنیم .
6
حالا همه موادی که تا این مرحله آماده شده را به پاستا آماده شده اضافه می کنیم.
7
در آخر پنیر پرامزان را روی پاستا پخش کرده، حالا همه چیز آماده برای سرو یک طمع بهشتی است .
- پاستا: 230 گرم
- روغن زیتون: 2قاشق غذاخوری
- برگ اسفناج: 450 گرم
- آب لیمو تازه: 4/1 پیمانه
- پوست لیمو ترش: نصف قاشق چای خوریرنده شده
- نمک: نصف قاشق چایخوری
- پنیر پارمزان:4 قاشق
بدون دیدگاه