پاستا لیمویی با اسفناج

پاستا

  • زمان آماده سازی1 ساعت
  • زمان پخت30 دقیقه
  • برای 2 نفر
1

پاستا رو طبق دستوری که روی بسته نوشته شده آماده می کنیم. این مرحله فوق العاده راحت و جذابه

2

حالا تو این مرحله تابه نسبتا بزرگی رو انتخاب می کنیم و روغن زیتون رو داخل آن می ریزیم.

3

اسفناج ها رو تو همین تابه که روغن زیتون ریخیتم ریز می کنیم و کمی تفت میدیم تا نرم شوند.

4

پوست لیمو ترش ها رو رنده می کنیم و همراه با آب لیمو تازه به موادمون اضافه می کنیم. حالا مخلوطی معطر داریم که عطر بهشت داره.

5

قطعا هر مخلوط معطر که بوی بهشت بده به نمک هم نیاز داره تا مزه بهشتی هم داشته باشه، پس مقدار کمی نمک اضافه می کنیم .

6

حالا همه موادی که تا این مرحله آماده شده را به پاستا آماده شده اضافه می کنیم.  

7

در آخر پنیر پرامزان را روی پاستا پخش کرده، حالا همه چیز آماده برای سرو یک طمع بهشتی است .

  • پاستا: 230 گرم
  • روغن زیتون: 2قاشق غذاخوری
  • برگ اسفناج: 450 گرم
  • آب لیمو تازه: 4/1 پیمانه
  • پوست لیمو ترش: نصف قاشق چای خوریرنده شده
  • نمک: نصف قاشق چایخوری
  • پنیر پارمزان:4 قاشق

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *